зелен чај

„Цената на електричната енергија е меѓу шест и 10 пати поскапа од февруари и нема решение за ова. Ќе давате субвенции, но тоа не може да трае вечно. Проблемот е што енергетската криза генерира економска криза, вие ќе немате куповна моќ и кога ќе се појави ваков проблем кај вашите граѓани вие испаѓате од игра […]

Зелениот чај содржи антиоксиданси кои се борат против слободните радикали, го спречува размножувањето на бактериите и  му овозможува на организмот флавоноиди кои се борат против рак. Покрај тоа, зелениот чај е природен лек и е одличен и за здрава и силна коса! Доколку имате слаба коса или ви паѓа, предлагаме да пробате да си помогнете […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background