Ивица Коневски

„По толку многу изборни порази, мислам дека е чесно претседателот и раководството на ВМРО-ДПМНЕ да излезат со отчет на конгрес и да дадат образложение за изборните резултати во тие изгубени изборни циклуси“, рече Ивица Коневски, еден од иницијаторите за вонреден конгрес на ВМРО-ДПМНЕ, во денешниот „Стадион“ на „Канал 77“. Нагласи дека таква била практиката во […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background