игор агеловски

По историскиот пласман на европско фудбалско првенство, селекторот на македонската фудбалска репрезентација, Игор Ангеловски во емисијата „Стадион” на Радио Канал 77 зборуваше за тактиката, атмосферата и ризиците на натпреварот со Грузија, за очекувањата од европското првенство и за фудбалската хемија и слога која доминира во репрезентација без арзлика на етничка и религиозна припадност, која треба […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background