игор јанушев

Предизборно претставување во емисијата Стадион на Канал 77, на Игор Јанушев, носител на листата на Коалицијата „За обнова на Македонија“ во ИЕ 3. Биографија на Игор  Јанушев: Дипломирал на Правен факултет „Јустинијан I“ – Скопје, насока Правни студии, каде што подоцна продолжил со постдипломски студии на меѓународно право и меѓународни односи. Роден е во Велес, […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background