Кастриот Реџепи

Ноќ пред четвртокот, кога требаше да се одржи седницата јас размислував, вели пратеникот Кастриот Реџепи во емисијата „Стадион“ на Радио Канал 77. Тој има првичен став да оди во Собрание и да учествува, да побара процедурално и на крај да се изјасни. „Можеше да тече седницата. Според деловникот треба да има 61 пратеник, да може […]

Пратеникот Кастрот Реџепи од Движењето БЕСА, во гостувањето на емисијата „Стадион” на Радио Канал 77, зборуваше за законското решение етничката припадност да биде запишана во лична карта. Тој вели дека со овој предлог не сакаат никого да жигосуваат, туку даваат можност на тие што тоа сакаат тоа да  го направат. „Да дадеме можност, тој што […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background