Кирил Лазаров

Трговската размена со Бугарија ни оди одлично и се очекува во следните месеци да надмине и 700 милиони евра. Но, како што вели претседателот на македонско – бугарската стопанска комора, Кирил Лазаров во емисијата „Стадион” на Радио Канал 77 ни недостасува инфраструктура за оваа размена да стане уште подобра и поуспешна. „Имајќи ја во предвид […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background