компот

Ароматичен и сосем едноставен, а што е одлично и проверен рецепт! Нашата пријателка Лана ни кажа дека овој рецепт за припрема на компот од црни сливи и цимет го обожава, па како омилен го прави секоја година. Ние го потврдивме тоа и од бројните позитивни коментари на нејзиниот блог Kuhinjica Mignone, а во продолжение прочитајте го […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background