ЛДП

Криптовалутите беа тема на денешната емисија „Стадион“ на Радио Канал 77. Како се тргува, како се купуваат и продаваат, како се чуваат овие таканаречени дигитални или виртуелни валути од кои најпознати се биткоинот и етериумот кои што моментално на криптоберзите вредат од 2000 до 37 илјади долари.   Во повеќе држави оваа област и финансиските […]

-Ако бидам кандидат ќе бидам кандидат на ЛДП и ДОМ. Членството и граѓаните бараат, но јас сеуште немам расчистено. Имам многу обврски во министерството за локална самоуправа, но не сакам да се чусвтвуваат предадено моите членови и граѓаните. Меѓу овие две работи ми натежнува мојата одлука и за брзо време ќе ја донесам, рече Горан […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background