локална самуправа

-Ако бидам кандидат ќе бидам кандидат на ЛДП и ДОМ. Членството и граѓаните бараат, но јас сеуште немам расчистено. Имам многу обврски во министерството за локална самоуправа, но не сакам да се чусвтвуваат предадено моите членови и граѓаните. Меѓу овие две работи ми натежнува мојата одлука и за брзо време ќе ја донесам, рече Горан […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background