Марко Трошановски

Формирањето на една Концентрациона Влада во услови кога Парламентот е блокиран, во моментов е едно од решенијата онаа институција да профункционира, изјави  Марко Трошановски од Институт за демократија Социетас цивилис во денешното издание на емисијата Стадион на Канал 77. Како би изгледала таа Концентрациона Влада? „Концентрационата Влада излегува со програма на приоритети, како на пример-пописот,градење […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background