марш

Минатата недела во четвртокот почнав да добивам пораки и повици од машки личности. Претходно се’ си беше нормално, си бев дома и почнав да ги добивам пораките. Мојата фотографија во групата „јавна соба“ е објавена после 23 часот, а веднаш потоа ја добив првата порака. Последователно добив уште три пораки и повици на телефонот. Утредента […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background