моркови

Ретко кој има навика секојдневно да пие сок од зеленчук и тоа е огромна грешка. Соковите од свеж зеленчук содржат многу поголеми количини хранливи вредности и витамини, отколку купечките. Доколку сакате да започнете со оваа здрава навика, не би било лошо да почнете со сок од моркови. Корисен е за црниот дроб Тие ја подобруваат […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background