настинка – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

настинка

Настинката и грипот спаѓаат во најчестите заболувања на респираторниот тракт, а настинката се јавува почесто отколку сите болести заедно. Повеќето луѓе настинуваат и по неколку пати годишно, обично на пролет и есен. Ако чувствувате дека ќе се разболите мора веднаш да преземете неопходни мерки. Оваа напивка е замена за популарните прашоци за растворање, а може […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background