Ненад Јовановиќ

Аналитичарот и колумнист Ненад Јовановиќ со свое гледање на случувањата од „27 ми април”. „Јас забележувам кај Богдан  една граѓанственост која е лирична, романтичарска, но му верувам кога рекол „Господ нека ни е на помош”, штом разбрал и слушнал дека Села е легнат, претепан и дека е во тешка состојба и не се знае дали […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background