Николај Крастев

Дописникот на МИА од Софија, Николај Крастев,  беше гостин во денешното издание на емисијата Стадион на Канал 77. Тој не верува дека на 14 декември на самиот на ЕУ, ќе дојде до откочување на процесот за утврдување на датум за почеток на преговорите на Македонија со ЕУ. „ Не е реално да се мисли дека […]

Добри македонско-бугарски односи не им одговараат на некои надворешни фактори како Русија и Србија, смета бугарскиот аналитичар и новинар, Николај Крастев кој беше гостин во емисијата ,,Стадион“ на тема-Бугарија на па патот на македонскиот европски успех. Според Крастев , во овој клучен момент, ако на Македонија не се овозможи пристап во Европската Унија, тоа ќе […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background