новогодишни желби

И оваа година Дедо Мраз ја очекува Вашата Новогодишна жлба, не пишувајте писма само јавете се на бесплатниот телефонски број 0800 80 222 и кажете ја Вашата Новогодишна желба. Од 21.12.2020 до 31.12.2020 најкреативните Новогодишни желби ќе добијат подароци од нашите спонзори : Осоговски млечни производи Intaj Home – Струмица Природна минерална вода Евина Хартиена […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background