обвинител

Последните информации од автобуската несреќа која се случи во Бугарија, се дека е пронајдена 45 та жртва од опожарениот автобус, ова го потврди и државниот јавен обвинител, Љубомир Јовески во денешната емисија „Стадион“ на Радио Канал 77. „Може да се соопшти дека дефинитивно е пронајдена уште една жртва во опожарениот автобус, според тоа во таа […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background