Огнен Вангелов

Огнен Вангелов доктор по политички науки од канадскиот Queen’s University во Кингстон, новиот член на македонско бугарската историска комисија вели дека се отворени за соработка за заеднички прифатливи решенија , дека се дебатира, но не смее да се оди против науката и аргументите. .- Дискусиите се вжештени, се дискутира отворено. Има голем број колеги кои истражуваат и пишуваат […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background