орце камчев

„Обвинителката од Радовиш“ Лиле Стефанова, како што ја деклариаше одбраната на Орце Камчев, е овластена од државениот јавен обвинител Љубомир Јовески. Ова во емисијата Стадион го разјасни Вилма Рускоска, шефицита на Јавното обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција.   Рускоска зборуваше и за тоа дали може поради лапус или техничка грешка да падне […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background