отечено

Дали често или само повремено се будите со отечено лице? Отеченоста најчесто се гледа под очите, но може да се појави и околу усните или на друго место. Кога треба да се загрижите? Утринската отеченост на лицето обично не е медицински проблем, но ако се јави одненадеж, ако е болна и прилично голема и не […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background