Петар Атанасов

„Голем проблем е што нема суштински проблеми, ако зборуваме само за оваа идеја и проектна група професори кои се ангажирани од Министерството за образование и наука можеме да најдеме и добри и слаби страни. Јас зборувам општо за целиот процес на образованиe “, изјави професорот и поранешен заменик министер за образование и наука, Петар Атанасов. […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background