Петар Богоевски – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Петар Богоевски

Русија е европска земја и се додека западот не разбере дека Русија никогаш нема да го пренесе седиштето од Москва или Петровград во Владивосток ќе има војни во Европа, вели Петар Богоевски во гостувањето на емисијата „Стадион“ на Радио Канал 77. Тој вели дека никогаш не бил русофоб како што сака Путин да ги претстави […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background