познати личности

Блескавите насмевки на холивудските ѕвезди не се такви природни само затоа што се познати. Сето тоа е благодарение на врвни стоматолози кои знаеле да ги направат вистинските корекции, а кај некои и вистински чуда, за да изгледаат како денес. Убавата насмевка е задолжителна за јавните личности кои постојано се фотографирани и забележани во секој момент. […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background