проценти

Самка Ибраимовски, претседател на ПЦЕР најави нов попис кој од куќа на куќа ке го спроведат Ромите во Македонија. „ Овој попис е срамота  и ние не го признаваме и тој што го спровел треба кривично да одговара. Ромите имаат најголем наталитет а пописните бројки покажуваат дека они во нашата држава само умирале а не […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background