Сашо Димоски

Освен  концерти и настани од јавен карактер, забрана за работа со публика имаат и културните институции. Театсрите во момент се затворени за посетители, исто така и кино салите. „До 15 мај се прекинати буквално сите активности, јас се надевам барем после 15 мај до завршување на сезоната ќе може да одиграме од она што било […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background