Симона Спироска

Расте интересот за изучување на кинескиот јазик. Тој е мистичен и егзотичен, изговорот е тежок за совладување, но со трпение и упорност се успева. Ова во денешното издание на емисијата Стадион го изјави Симона Спировска од Институтот Конфуциј. Таа десет години живеела во Пекинг, но веќе работи во Скопје каде го предава кинескиот јазик и […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background