Славјанка Петровска

Довербата сеуште е највисока во Армијата во споредба со останатите иституции и најверојатно тоа се должи на обидите за департизација или тргање на политиката од армиските редови што за мене сметам дека е исправна одлука и која во следниот период ќе ја поддржувам, вели министерската за одбрана , Славјанка Петровска во емисијата „Стадион“ на Канал […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background