социјални мрежи

Дизајнерот Luli Kibudi дошол до идеа да ги дизајнира најпопуларните интернет сервиси доколку се вратиме назад во времето.

Тоа што Ед Ширан важи за еден од најуспешните пејачи на деценијата, веројатно е причина повеќе да дојде до заклучокот дека сака да паузира од музиката и од социјалните мрежи на неодредено време. Славата носи свои притисоци во секојдневието, па колку толку ослободен од нив, ќе се фокусира на патување, пишување и читање. Вели дека […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background