стево пендаровски

Надворешната политика и одбраната на Македонија во изминатите 30 години од граѓаните доби оценка „доволен 3 “. Така покажува истражувањето на јавното мислење- 30 години надворешна политика и одбрана на Конрад Аденауер, чии автор е професорот Александар Спасеновски. Една од клучните надлежности на претседателите на државата се токму надворешната политика и одбраната и граѓаните во […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background