Судење

Натали Петровска од коалицијата Сите за правично судење, вели дека прочистувањето на судиите и обвинитњлитњ трееба да се врати наназад изминатите шест седум години и да ги преиспита и да ги разреши сите примери на партиски избори и незаслужено напредување  на неквалитетни и неискуснио кадри во повисоките судови. „ Јас сум збунета кога слушам информации […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background