сјо

Бизнисите на семејството Камчеви се предмет на истрага уште од 2004-та година, кога истрагата допира до оф шор компании од Лугано. Меѓутоа, македонската јавност тогаш не е свесна  што значат тие оф шор компании. Предметот е запрен, откако Обвинителството се повлекува. Ова во емисијата Стадион на Канал 77 го кажува истражувачкиот новинар Васко Маглешев, кој […]

https://youtu.be/nJfTUKfX1TQ
https://www.youtube.com/watch?v=X4kD_G2lz7E&list=PLX-qt8EPoQ1YkYdiAnBYTXnCwLCTf_mAC&index=222&t=0s

Во етер
Наслов
Изведувач

Background