танга

Иако некои жени веќе не ги претпочитаат танга гаќичките кога е во прашање долната облека, докторите и понатаму апелираат дека овие гаќички се штетни по здравјето. Докторите велат дека никогаш не би требало да ги носите за време на спортување. Ваквите гаќички не се растегливи и затоа никако не се добри за тренинзи. Покрај тоа […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background