Тед Бунди – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Тед Бунди

Хроника на злосторствата на Тед Бунди, од перспектива на неговата долгогодишна девојка, Елизабет Клуфер, која со години одбиваше да верува во вистината за него.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background