четка за заби

Можете да користите и конци и најквалитетни пасти за заби, но ако четката е стара, си правите повеќе штета отколку корист. Четката за заби би требало да ја менувате 4 пати годишно, тврдат стоматолозите. Во спротивно, го зголемувате ризикот од кариес и разни проблеми со непцата. Редовната промена на четката за заби се однесува и […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background