Јагода Шахпаска

Во емисијата „Стадион“ на Канал 77, министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска го сподели сопственото искуство од работата на институциите преку случајот со киднапирање на девојче, на кој самата била сведок. -Заради  надминување на стереотипите, предрасудите, на линчот кој им се прави на жените заради нивната традиционално подредена улога во семејството, општеството, заради […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background