Јана Белчева Андреевска

„Комуницираме со градоначалникот професионално, како и претходно пред мојата оставка “, изјави Јана Белчева Андреевска, советничка во Општина Центар  во  „Стадион” на Радио Канал 77. Мораториумот беше една одлука зад која застана заеднички Советот на Општина Центар за да покаже со какви се предизвици се соочува урбанистичкото планирање кое носело такви погубни резултати за квалитетот на […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background