Јован Андоновски

Заменикот народен правобранител, Јован Андоновски во денешното гостување на емисијата Стадион, зборуваше за неговата посета на Украина, за средбите со неговите колеги од канцеларијата на Народниот правобранител таму, како и за секојдневието и животот во оваа земја. Во текот на оваа посета, произлезе и идејата за формирање на една меѓународна група која ќе се мобилизира, […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background