јод

Во текот на жешките, тропски денови концентрацијата и памтењето често не функционираат најдобро. Не можеме цел ден да седиме под клима уреди за да го избегнеме падот на концентрацијата. Мора да најдеме решение како да останеме „будни” цел ден. Решението за тој проблем е јодот. Недостигот на јод е еден од главните фактори за пад […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background