ЈОРДАН КАМЧЕВ

На ова прашање одговара истражувачкиот новинар Васко Маглешев, кој во емисијата Стадион направи кратка анализа дали бизнисменот Орце Камчев од притвор може да влијае врз натамошниот тек на предметот Рекет. Маглешев најавува дека во Рекет е неправосилен и веќе е пред Апелацискиот суд, кој треба да решава. -Предметот Рекет е пред седница на Апелација и […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background