Југославија

Игор Филевски – Филе, Македонецот од Малта, кој е страстен навивач за аргентинската фудбалска репрезентација, што дури и својата ќерка за крстил Аргентина, знаел кој ќе го освои фудбалскиот трофеј во Катар. Во разговор за емисијата „Стадион“ на Канал 77 вели дека се знае кој е Лео Меси и која нација е фудбалска. За тоа […]

„Оживувањето“ на бугарскиот Цар Борис III не почнува од вчера со отворањето на бугарскиот клуб со негово име во Охрид, потсетува Жарко Трајаноски од Институтот ИМА. Во емисијата Стадион на Канал 77 тој потсетува дека никој не се скандализираше кога Никола Груевски плати 20.000 евра и постави восочна фигура на Цар Борис III во Музејот […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background