Љубчо Георгиевски

Поранешниот премиер Љубчо Георгиевски вели дека прашањето на антибугаризмот е најстар популизам и најадобра и најслатка тема за политичарите, писателите и јавноста во изминтите години независност, плукаат газат по Бугарите и сега сите се чудат што ни се случи ветото. Тој уште од првата објава за Вмро Дпмне добил печат на бугарофил и не може […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background