љупчо николовски

Предизборно претставување во емисијата Стадион на Канал 77, на Љупчо Николовски, носистел на листата на Колаицијата „Можеме“ во ИЕ 3. Биографија на Љупчо Николовски: Дипломирал на Правниот факултет „Јустинијан Први“, при Универзитет  „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје и има положен правосуден испит. За време на своето професионално и политичко усовршување, Николовски се стекнал со […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background