Љупчо Пренџов

„Каде ние како Македонци да се пишеме Македонци?!“, ова прашање во денешната емисија „Стадион“ на Радио Канал 77 го постави пратеникот од политичката партија ГРОМ, при дебатирање на денешната тема за запишување на етничката припадност во лична карта. „Точно е тоа дека ние се залагаме граѓанинот да биде напрво место , ние сме граѓанска партија […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background