Halloween

Ако Божиќ е време кога светски славните на некој начин се натпреваруваат со тоа чиј дом е поубаво украсен или чија елка е поголема, Halloween, или Ноќта на вештерките е момент кога впечатливоста и инвентивноста на маските доаѓаат на цена. И оваа година, некои од нив се потрудиле повеќе од другите. А има и такви […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background