iVote

Оливер Деркоски, претседател на Државната изборна комисија, во емисијата „Стадион” на Радио Канал 77 праша како на 11 избори по ред софтверско решение за резултатите го добивала иста фирма во „четири очи”, како што сега ја обвинуваат ДИК за апликацијата од „Дуна”. Иако да потсетиме на претходните избори немало никакви проблеми, а сега сајтот со резултатите […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background