„The Irishman“ – најскапиот проект на Netflix (видео)

Роберт Де Ниро, Ал Пачино и Џо Пески во „The Irishman“ на Мартин Скорсезе, епска сага на организираниот криминал по војната во Америка, раскажана низ очите на ветеранот од Втората светска војна, Френк Шеран.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background