0 0

Лилјана Лазова од Велес е добитник на слушалки Sony во наградната игра на Радио Канал 77

Лилјана Лазова од Велес е добитник на слушалки Sony во наградната игра ‘Биди ти музички уредник’’ на Радио Канал 77

0 6

Подаруваме

За нашата плејлист секогаш да биде по твој вкус, ни треба твоето мислење да ни кажеш што ти се допаѓа. Направи ја со нас најновата плејлиста за во етер и слушај баш она што го сакаш, додека си на работа, во твојот автомобил, готвиш, одмараш или играш баш по твое. Музичкото истражување е завршено.

0 0

ХО ХО ХО !!!

И оваа година Дедо Мраз ја очекува Вашата Новогодишна жлба, не пишувајте писма само јавете се на бесплатниот телефонски број 0800 80 222 и кажете ја Вашата Новогодишна желба. Од 21.12.2020 до 31.12.2020 најкреативните Новогодишни желби ќе добијат подароци од нашите спонзори : Осоговски млечни производи Intaj Home – Струмица Природна минерална вода Евина Хартиена […]

Банер за Радио

Одбери ден


Утро со Марко Марк

07:00Понеделник

Претпладне со Христина

10:00Понеделник

Попладне со Анѓела

14:00Понеделник

Вечер со Симона

18:00Понеделник

Само хитови

21:00Понеделник

Утро со Марко Марк

07:00Вторник

Вечер со Симона

18:00Вторник

Само хитови

21:00Вторник

Утро со Марко Марк

07:00Четврток

Попладне со Анѓела

14:00Четврток

Вечер со Симона

18:00Четврток

Само хитови

21:00Четврток


Во етер
Наслов
Изведувач

Background