Ден: February 8, 2020

https://youtu.be/GPQJjmgNK_U?t=12

Кој сака да биде судија-поротник? Кои се судиите-поротници? Колку се подложни на влијанија? Ова беа само дел од прашањата на кои се обиде да даде одговор денешната емисија „Стадион“ на „Канал 77“. – Да се прифати да се биде судија-поротник во секоја нормално развиена држава е чест, одговорност. Меѓутоа, кај нас нормален човек со интегритет […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background