ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Проекти

Отворен повик за ангажирање на експерт за обука и менторирање на новинари

ОТВОРЕН ПОВИК ЗA АНГАЖИРАЊЕ НА ЕКСПЕРТ За обука и менторирање на новинари Радио Канал 77 во рамките на проектот „Факти и само факти„ поддржан од ГИЗ, има потреба од ангажирање на експерт кој ќе реализира обука и менторирање на 4 млади nновинари за дикција, презентирање и водење програма во живо со интеракција со публиката. Задача на експертот: Експертот треба да реализира обука и менторирање на 4 помлади новинари Период на […]

today02/04/2024 10

0%