ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button
Понеделник 18:00 20:00
Вторник 18:00 20:00
Среда 18:00 20:00
Четврток 18:00 20:00
Петок 18:00 20:00

Вечер со Јелена

Секој работен ден од 18.00 до 20.00 часот по напорниот ден имаме една мисија да ве забавуваме и опуштиме. Без разлика дали не слушате на работа, дома, додека спортувате или се релаксирате ќе слушате само хитови.

Јелена Лазовска Секуловска

Замислете девојче од 5 – 6 години, со молив во рака (замислен микрофон) како стои зад врата и ѝ се обраќа на својата имагинарна публика. Тоа сум јас. Уметноста на зборувањето преку кое можеш да едуцираш, мотивираш и забавуваш некој отсекогаш ми била привлечна. Магијата да можеш да се поврзеш со луѓето без да мораш да ги гледаш е навистина нешто посебно, а тоа го може радиото – мојата пасија и прва љубов. Па ајде да се поврземе преку етерот! Се слушаме во работните денови од 18ч до 20ч.

0%